Kamp i Champions League: Saka og Trossard scorer når Arsenal vinner 2-0 mot Sevilla

Comments · 40 Views

I går ble 4. runde av Champions League-gruppespillet spilt på rekke og rad, og Premier League-gigantene Arsenal tok imot Sevilla, noe som ga oss en spennende kamp. Til slutt slo de rød draktsett football Arsenal-spillerne den formidable rivalen Sevilla 2-0 på hjemmebane, og tok seg dermed videre til neste runde i UEFA Champions League. La oss ta en titt på hva som skjedde i løpet av kampen!

Kampen ble blåst i gang og begge spillerne gikk ut på banen i god ro og orden, og stemningen var spent og intens. Det var ikke engang 10 minutter inn i kampen da Arsenal var nærme, da Sakas innlegg fant Gabriel, hvis heading dessverre gikk like utenfor mål. Deretter jobbet Trossard og Saka godt sammen og fortsatte å true motstanderens mål. Trossard scoret i det 29. minutt og ga Arsenal en 1-0-ledelse.

I første omgang var Sevillas angrep tregt og klarte ikke å bygge opp en effektiv trussel. Tvert imot fortsatte Arsenal sin angrepsform i andre omgang. I det 63. minutt klarte Saka i Arsenal-trøya å bryte gjennom offside og øke til 2-0 og dermed avgjøre kampen.

Gjennom hele kampen var det hard konkurranse på topp, og Sevilla hadde tidvis kontringssjanser, men Arsenals forsvarsspillere var for tette i forsvaret til å gi Sevilla sjansen til å tvinge seg inn i mål. Zinchenkos heading etter at han kom inn som innbytter ble også blokkert av Arsenal-keeper Dmitrovic. Sumaré gikk av med skade og Diaz kom inn som innbytter, mens Arsenal gjorde to andre endringer i stallen, der Vieira og Nelsen også debuterte.

Til slutt tok Arsenal tre verdifulle poeng med en 2-0-seier over Sevilla. Seieren gir Arsenal en viktig seier i gruppespillet i UEFA Champions League 2023/2024, og dermed avanserer de til neste utslagsrunde. Hvisdu også liker Arsenal, er det bare å heie på dem! Kanskje kjøper du også en Arsenal fotballdrakter !