La Ligan 23. kierroksella Barcelona voitti Alavesin 3-1

Comments · 44 Views

La Ligan 23. kierros on päättynyt. Lopputuloksena kotoa ollut Barcelona voitti helposti Alavesin lukemin 3-1 ja voitti. Heillä on tällä hetkellä 15 voittoa, 5 tasapeliä ja 3 tappiota. ennätys 50. Sijalla kolmannella La Ligassa.

Ottelun ensimmäinen maali syntyi 22. minuutilla. İlkay Gündoğan syötti läpisyötön Robert Lewandowskille. Viimeksi mainittu oli vastustajalle kaksinkertaistettu ja maalivahti katkaisi hänet. Hän hyppäsi ylös ja teki maalin auttaen Barcelonaa saamaan maalin. 1 -0. Toinen maali syntyi 49. minuutilla. Barcelona pelipaita nro 22 pukeutunut İlkay Gündoğan ryntäsi oikealle, sai korkeakulmasyötön ja teki maalin pienestä kulmasta, mikä auttoi Barcelonaa jälleen kasvattamaan etuaan. 2-0. Kolmas maali syntyi 51. minuutilla.Samu Omorodion sai pitkän syötön joukkuetoveriltaan maalin eteen ja teki sitten puskumaalin, mikä auttoi joukkuetta saamaan takaisin joitain haittoja ja peli päättyi 2-1. Viimeinen maali syntyi 63. minuutilla.Vitor Roque teki työntöpisteen ja auttoi Barcelonaa jälleen maalintekoon.Ottelu päättyi lukemiin 3-1. Molemmat joukkueet eivät onnistuneet saamaan maalia viimeisillä minuuteilla, ja lopulta Barcelona voitti 3-1-etulla.

5. päivänä myös voiton voittanut Barcelona aloitti onnellisena ensimmäiselle tauolle sitten viime vuoden 29. joulukuuta. Voidaan sanoa, että vammojen toipumisen lisäksi joukkueen harjoitteluvaatimukset jokaiselle pelaajalle ovat edelleen Erittäin korkeat. se oli vaikea aikataulu tai voitto, pelaajat eivät pystyneet pysähtymään ja lepäämään. Nyt myös Xavi valmistautuu lähtemään.jalkapallo pelipaidat En tiedä onko seuraava valmentaja niin ankara, mutta yhtäkkiä on liikaa lepopäiviä. myös saada pelaajat rentoutumaan.. Millaisia ​​säätöjä ensi kaudella tehdään, on tullut ulkomaailman odotus ja huolenaihe.