Portugal 0-2 Slovenia avslutter 11-kampers seiersrekke

Comments · 53 Views

I oppvarmingskampen mellom den europeiske giganten Portugal og et svakt lag som Slovenia tapte faktisk Portugal, med Ronaldo som startet, for motstanderen. I tillegg til denne opprørte scoringen var fokuset i denne kampen at Ronaldo var veldig sint etter at Han sa også at dommerens avgjørelse var veldig urettferdig.

I første omgang av kampen fikk Ronaldo en pasning fra Pepe, men klarte ikke å utnytte den og mistet en offensiv mulighet. I det 17. minutt fikk Slovenia en frisparkmulighet, men den ble skjøvet ut av 16-meteren av en portugisisk spiller, og hindret Slovenia i å score. I det 24. fotballdrakt barn minutt ble Ronaldo snublet i bakken av en motstanders spiller, men dommeren ignorerte Ronaldos protest og bommet på straffespark.

Rundt det 31. minutt fikk Felix en pasning fra Cancelo og var i ferd med å score et tomt mål, men ballen gikk over tverrliggeren. I det 37. minutt ble Elsniks venstrebeinte volley blokkert av motstanderens keeper. Et minutt senere falt Cancelo i bakken mens han konfronterte en motstanders spiller.Dommeren ignorerte det igjen og dømte ikke straffespark. Ronaldo mente at det var veldig urettferdig at disse to straffesparkene ikke ble gitt til Portugal.Dette var også grunnen til at Ronaldo ble rasende.Det var nettopp på grunn av disse to målene at Portugal tapte mot Slovenia i et opprør.

I andre omgang av kampen var Portugal og Slovenia uatskillelige. Det var først i det 72. minutt at Slovenia stjal ballen fra Ronaldo. Slovenias nr. 22-spiller scoret alene og Slovenia tok ledelsen. Åtte minutter senere passerte Elsnik keeperen og dundret inn i mål.Slovenia beseglet seieren 2-0 Portugal.

Portugal kunne ha fortsatt sin seiersrekke, men nå ble den stoppet av et så svakt lag. Ronaldo, ikledd Portugals røde trøye, gestikulerte til dommeren og angrep dommeren, vreden hans var ukontrollerbar.